Contact

Pentru comenzi trimiteţi un e-mail în care specificaţi

  • denumirea produselor
  • cantitatea
  • numele, nr. de telefon şi adresa dvs.

Vizitarea site-ului http://www.softeducational.net  şi achiziţionarea de produse necesită acceptarea termenilor şi condiţiilor detaliate mai jos.

  • Valoarea minimă a unei comenzi este de 50 RON (500.000 lei vechi).
  • Preţurile produselor includ TVA.
  • Comanda făcută se achită în avans către societatea Editura AgendaRo, Bucureşti.
  • Tariful de transport se achită de către client.
  • Costuri de transport nu intră în componenţa preţurilor afişate pe acest site.

Informaţii utile in vederea achitării în cont bancar:
Trezoreria Sectorului 1, Bucureşti
RO59TREZ7015069XXX007286

Banii plătiţi nu vor fi rambursaţi dacă adresa pe care aţi indicat-o când aţi făcut comanda a fost greşită sau nu a fost exactă.Obligaţia maximă a Editurii AgendaRO faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate, este echivalentă cu sumelor încasate de Editură de la respectivul client.

Conţinutul site-ului www.softeducational.net, în totalitatea lui, este proprietatea Editurii  AGENDARO şi intră sub protecţia Legii drepturilor de autor şi Legilor privind Dreptul de Proprietate Intelectuală şi Industrială.

Folosirea fără acordul scris al Editurii  AGENDARO a oricăror elemente ale site-ului intră sub incidenţa legilor. Pe site-urile http://www.softeducational.net se acordă utilizatorului acces limitat şi nu i se permite în nici un caz descărcarea, copierea sau modificarea acestuia.

Persoanele care vor utiliza o adresă de e-mail falsă sau vor transmite mesaje electronice în numele altei persoane fizice sau juridice, vor fi sancţionate in conformitate cu legile în vigoare.

Vizitarea site-ului www.softeducational.net  şi achiziţionarea de produse prin acesta, necesită acceptarea termenilor şi condiţiilor detaliate.

agendaroeditura@gmail.com
www.softeducational.net
0723 242 198

Comandă acum!

Câmpurile marcate sunt obligatorii *.